Wandelen in Nationaal Park ‘De Grote Peel’

Deel met je vrienden:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Een frisse neus halen in Nederlands Limburg kan je op veel uitstekende plaatsjes, maar een echte parel is toch wel het Nationaal Park ‘De Grote Peel’. Je moet er niet de ellenlange trektochten plannen, maar het leent zich er uitstekend voor magische wandelpaden en mooie uitzichten. Je waant je werkelijk even in een droom, wanneer de natuur en jij elkaar rustig kunnen inademen. Eén worden met de omgeving geeft mij altijd het gevoel dat er iets bijzonders gebeurt met me en na deze wandelingen (ik deed er twee van een drietal kilometer elk) voelde ik me als herboren!
Het prachtige bezoekerscentrum geeft rust en biedt unieke snuisterijtjes en voor de liefhebbers ook een kopje koffie of thee aan. Persoonlijk kocht ik er tarotkaarten, kaartjes om te verzenden waar thee in zat, originele boekjes en leuke onderleggers met 3D dierenafbeeldingen voor glazen.
Wat mij betreft, een aanrader dus!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
0
0
Jouw literatuur